Diese Website verwendet zur Verbesserung der Funktionalität Cookies!

 

Ned- och upploadningsområden

Era besökare ska ta del av filerna som erbjuds på din webbsajt, vore de en karta eller någon GPX-file. Visst, man kan sätta igång nedladdningen med den högra musknappen. Men det är inte alls om vet detta. Dessutom är överskådlighet en del av servicen kunden får förvänta sig. Därför bör en välstrukturerad nedladdningsplats vara en del av din webbpresentation.

Tryck-layouts kan eller andra filer - som önskad - för nedladdningen placeras inom ett lösenordsskyddat område.

Även ett område för uppladdningen kan vara del av din sajt. Där kan till exempel dina besökare presentera sina egna upplevelse i form av GPX-filer och bilder för att dela sina minnen omen fin vandring eller cykeltur med andra (potentielle) gäster. Du får så ett bra tillfälle, att forcera din Internetsidans vitalitet. .

För att främja ändamål kan ett forum vara tjäna. Låt dina besökare komma till tals! Eller kanske hellre en blogg till dina aktiviteter? Alternativt eller som tillägg kan du också sända nyhetsbrev till dina registrerade gäster. Gärna tar vi hand om moderationen av ditt forum och om nyhetsbrevens framställning.

Nedladdningen

Här kan du ladda ned några filer för privat användning. KML-filerna öppnas med Google Earth, GPX-filerna - direkt eller efter transformation - med i praktiken alla GPS.

Vi önskar att ni har stor glädje med rutterna och bilderna! Snälle dela dina erfarenheter med filerna med alla andra besökare på den här webbsajten! Använda gärna formuläret nere.

Dina upplevelseAddera 7 och 3.